vineri, 18 ianuarie 2013

Calendar targuri 2013

O informatie extrem de utila, pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos, este un calendar targuri 2013. De la aceste targuri ne putem informa cu privire la trend-urile zilei, ne putem achizitiona diverse articole la preturi promotionale si putem descoperi idei noi de a ne pune in valoare atuurile fizice.

Programul targurilor este extrem de bogat, si diversificat. Noi vom expune aici numai evenimentele care au legatura cu domeniul nostru de activitate, respectiv targurile de nunti si cele in care isi fac loc in principal produse de imbracaminte sau produse si accesorii cosmetice, orice poate sa ridice strarea de spirit a unei femei cochete.

18.01.2013 - 20.01.2013 Expomariage, Targul de nunti cu produse si accesorii pentru amintiri perfecte, la Palatul Parlamentului Bucuresti.

22.02.2013 - 24.02.2013 Targul Ghidul Miresei, Targ de nunti si produse si accesorii pentru evenimente de neuitat, la Centrul Expozitional Romexpo.

28.02.2013 - 03.03.2013 ExpoCOSMETICA, Targ pentru produse in domeniul infrumusetarii si al ingrijirii corporale pentru toate reprezentantele sexului frumos, la Palatul Parlamentului Bucuresti.

Acestea sunt evenimentele care va pot interesa, stimate doamne, pentru moment. Promitem ca, periodic, vom actualiza lista cu alte targuri si expozitii care vor mai avea loc. Aceste manifestari au loc in Bucuresti, dar si cititoarele noastre din tara se pot bucura in orasul lor de acest tip de evenimente, trebuie doar sa va informati pe plan local despre desfasurarea acestora.

Lady’s Boutique vine in intampinarea clientelor si partenerelor de discutie cu datele acestor manifestari, pentru ca lenjeria intima pe care o comercializam este extrem de confortabila, comoda, usor de intretinut, in general. Totodata, lenjeria intima este extrem de importanta mai ales in ziua nuntii, de aceea, atunci cand achizitionati tinuta pentru ziua cea mare, nu uitati si de acest accesoriu care va va pune in valoare feminitatea si tinuta senzuala. Lenjeria intima aleasa pe masura potrivita si dupa modelul cel mai usor adaptabil situatiei, va poate face ziua mai frumoasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu