marți, 9 octombrie 2012

Culoarea lenjeriei intime

Cand vorbim despre cum sa-l surprinzi pe alesul tau in dormitor, ne dorim accesorii si lenjerie intima de calitate, care sa ne transforme in adevarate zeite ale noptii. Camasi de noapte sexy, babydoll-uri diafane, jartele din dantela si corsete sexy. Acum esti pregatita ! Un singur amanut pare sa-ti fi scapat de sub control. Culoarea...

Culoarea lenjeriei intime este extrem de importanta pentru efectul pe care aceasta il are asupra desfasurarii intregii seri. Atunci cand vrei sa alegi lenjerie intima pentru o noapte in doi, incearca sa tii seama de cateva elemente: culoarea ochilor, culoarea parului si culoarea tenului, pentru ca numai tinand seama de toate acestea vei putea crea efectul mult dorit.

Culoarea ochilor trebuie subliniata prin alegerea culorii lenjeriei intime. Nuantele de albastru intens sau maroniu provocator, ori o combinatie a acestor doua nuante iti va pune ochii in evidenta, atunci cand ai ochii albastri. Ochii verzi au nevoie de lenjerie intima in nunate de verde sau combinatii de verde cu rosu, care sa se puna reciproc in valoare. Ochii caprui arata bine in lenjerie intima de culori pamantii, dar si in tonuri de verde si albastru. Ochii vor fi pusi in evidenta, pentru efectul lor afrodisiac asupra intregii desfasurari.

Culoarea parului trebuie luata in seama. De aceea, blondele vor alege lenjerie intima in tonuri pastel. Orice alta nuanta le va imbatrani, iar efectul asteptat nu se va produce. Brunetele trebuie sa aleaga culori tari, accentuate si contrastante. Roscatele vor alege tonuri stralucitoare, care sa sublinieze liniile corpului.

Tenul mediu va arata diafan in tonuri pastel. Tenul inchis la culoare va prefera culorile ferme, pentru un contrast puternic. Toate caracteristicile tale naturale trebuie luate in considerare cand alegi lenjeria intima, pentru a crea efectul dorit si pentru a produce senzatiile asteptate care sa conduca la o noapte de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu