luni, 25 iunie 2012

Lenjerie intima sexy

Lenjeria intima  de calitate a devenit din ce in ce mai cautata, cererea fiind in crestere , au aparut pe piata modele din ce in ce mai variate si branduri tot mai diverse. Concurenta fiind in crestere,  atat calitatea produselor cat si preturile sunt mai atractive.
     Vorbind despre lenjeria intima sexy, aceasta face femeia sa se simta mai increzatoare  si mai frumoasa.  Se stie ca lenjeria intima sexy sporeste sex-appeal-ul femeii, o face mai sexy, mai feminina, mai seducatoare, mai provocatoare,  mai “jucausa”, in functie de modelul ales si scopul pentru care este ales. 
     Sunt femei care isi aleg lenjeria intima sexy in functie de personalitatea lor, altele isi aleg lenjeria in functie de ceea ce vor sa-i ofere partenerului, pentru punerea in practica a unor fantezii.  Sunt, de asemenea,  si  barbati care aleg lenjerie intima sexy pentru femei ,  oferind-o cadou cu diferite ocazii sau pur si simplu pentru a-si surprinde placut partenera.
     Se spune ca lenjeria intima sexy a fost creata  pentru a fi purtata de femei, spre deliciul barbatilor, asemeni vinului rosu, care este pentru barbati cu conditia sa fie consumat de femei. Noi credem ca acest tip de lenjerie a fost creata pentru femei, nu doar cu scopul de seductie ci pentru a spori increderea in propria feminitate, senzualitate, sexualitate.
    Lenjeria intima este foarte variata, de la sutiene , chiloti, babydoll, bustiere, corsete, pana la bodystocking, tedyy, modelele fiind de la cele mai simple pana la cele mai extravagante.  S-a observat ca femeile ce poarta lenjerie intima sexy sub hainele normale,  gen sutiene, chiloti, bustiere sexy sau corsete ce pot fi asortate tinutei, accesorii vestimentare sexy (ciorapi sau manusi), sunt mai increzatoare si mai feminine, mai provocatoare avand  rezultate mai bune chiar si la locul de munca.
    O lenjerie intima aleasa corespunzator,  in functie de preferintele fiecarei femei si de conformatia corpului, poate pune in valoare anumite parti ale corpului sau le poate ascunde.  Lenjeria intima sexy nu este facuta doar pentru femeile skinny sau cele care arata ca decupate din revista, ea te poate pune in valoare daca este bine aleasa si mai mult, daca este accesorizata cu gust.  Pentru acele femei, care nu sunt impacate cu corpul lor si le este teama sa se afiseze intr-o lenjerie sexy in fata partenerului, ar trebui sa fiti constiente de faptul ca partenerul va place asa cum sunteti, iar o lenjerie bine aleasa nu va face alceva decat sa va avantajeze,  efectul care-l va avea asupra partenerului fiind mai mult decat satisfacator.
     In cele mai multe cazuri lenjeria intima sexy este folosita ca arma de seductie , de catre cuplurile care vor sa-si condimenteze viata sexuala sau de femeile care-si exploreaza propria sexualitate. In aceste  cazuri modelele care au mai mult success sunt bodystoking-urile, lenjeria cat mai erotica, seturile sexy accesorizate cu portjatriere,  ciorapi, manusi, menite sa stimuleze simturie partenerului si sa imbunatateasca viata sexuala.
    Asadar, lenjeria intima sexy poate fi folosita atat ca arma de seductie avand un puternic efect in acest sens dar si ca mod de exprimare a feminitatii, avand marele avantaj de a pune in valoare partile corpului sau de a ascunde micile imperfectiuni. Orice femeie trebuie sa-si puna in valoare corpul si sa-si exprime feminitatea asa cum simte ea.  Ce zici de o lenjerie intima sexy ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu